Om oss

Vill du ha hjälp med din hy eller bara ha en avkopplande stund i en lugn och harmonisk miljö så är du välkommen att höra av dig till mig.

Auktoriserad hudterapeut

Mitt namn är Yvette Olsson och jag är auktoriserad hudterapeut utbildad på Elisabethskolan i Stockholm. Innehar både svensk och internationell examen. Medlem i SHR ”Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation”.

Jag har valt att bli hudterapeut för att ha möjlighet att hjälpa dig med allt vad din hud behöver, jag ger dig kunskap och goda råd om vad just du behöver för att din hud skall komma i balans. Mitt mål är att ge dig som kund möjlighet till 100% avkoppling i vår stressade värld.

Genom kurser och utbildningar är jag alltid uppdaterad med det senaste inom hud. Det står mig varmt om hjärtat att ha denna förmån som det innebär att kunna erbjuda dig professionell hudvård i en lugn och harmonisk miljö. Min klinik är mycket fräsch, den ligger i Bromma intill Ulfsunda Slott, fri parkering i direkt anslutning till kliniken!

Vill du ha hjälp med din hy eller bara ha en avkopplande stund i en lugn och harmonisk miljö så är du välkommen att höra av dig till mig. Eftersom jag månar om dig som kund så tar jag endast tidsbokningar, på så sätt är det bara du som är i fokus under mina behandlingar. Har du egna önskemål eller förslag på paketerbjudande så hör gärna av dig jag är alltid öppen för nya förslag.

Öppettider

Mån - fre : 10 - 18:00

Vi tar endast emot förbokade besök

Boställsv. 4,167 33 Bromma,Stockholm

Ta hand om dig

Boka en uppfriskande upplevelse redan idag!